Tuesday, May 24, 2011

Ένας Καθρέφτης ή Ένας Αμφίδρομος Καθρέφτης?

Ἔξυπνο καί χρήσιμο!!!
Χωρίς να προσθέτουμε άγχος στην καθημερινότητά μας

Ας προσθέσουμε γνώσεις και ασφάλεια στην ζωή μας…! ! !

Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε, όταν είστε σε ένα δωμάτιο, τουαλέτα, μοτέλ, κλπ., αν πρόκειται για έναν καθρέφτη ή έναν αμφίδρομο καθρέφτη?

Ξέρετε πώς να προσδιορίσετε αν ένας καθρέφτης είναι αμφίδρομος ή δεν είναι; Μια αστυνομικίνα που ταξιδεύει σε όλη την Αμερική και δίνει σεμινάρια και τεχνικές για γυναίκες επιχειρηματίες, μας το είπε.

Όταν επισκέπτεστε τουαλέτες, μπάνια, δωμάτια ξενοδοχείου, αποδυτήρια, κλπ., πόσοι από εσάς γνωρίζετε στα σίγουρα ότι ο φαινομενικά συνηθισμένος καθρέφτης που κρέμεται στον τοίχο είναι πραγματικός, ή στην πραγματικότητα ένας αμφίδρομος καθρέφτης (δηλαδή, μπορούν να σας δουν, αλλά δεν μπορείτε να τους δείτε); Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που εγκαθιστούν αμφίδρομους καθρέφτες σε γυναικεία αποδυτήρια. Είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν απλά κοιτώντας τους.

Έτσι λοιπόν, πώς θα προσδιορίσετε με βεβαιότητα ποιο είδος καθρέφτη έχετε;

Απλά κάντε αυτό το απλό τεστ: Τοποθετήστε το άκρο του νυχιού σας στην ανακλαστική επιφάνεια και αν υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ του νυχιού σας και της εικόνας του νυχιού, τότε είναι ΓΝΗΣΙΟΣ καθρέφτης. Όμως, εάν το νύχι σας ΑΜΕΣΑ αγγίζει την εικόνα του νυχιού σας, τότε ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ!

"Δεν υπάρχει χώρος? τότε εγκαταλείψτε το χώρο".

Έτσι θυμηθείτε, κάθε φορά που βλέπετε ένα καθρέφτη, κάντε το «τεστ του νυχιού". Δεν σας κοστίζει τίποτα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: "Δεν υπάρχει χώρος? … Τότε, εγκαταλείψτε το χώρο!"

Κυρίες: Μοιραστείτε το με τις φίλες, τις αδελφές, τις κόρες σας, κλπ.

Άνδρες: Μοιραστείτε το με τις συζύγους, τις κόρες, μητέρες, φίλες και φίλους σας.

No comments:

Post a Comment