Tuesday, June 25, 2019

Το να εισαι ομοφυλόφιλος είναι δημοκρατικό και προσωπικό σου δικαίωμα

Το να εισαι ομοφυλόφιλος είναι δημοκρατικό και προσωπικό σου δικαίωμα. Αλλά όταν κάνεις παρέλαση για να επιβάλεις την διαφορετικότητα σου με τέτοια συνθήματα τότε μέσα σου κυλάει φασιστικό αίμα. Όταν θέλεις να επιβάλεις κάτι με μίσος τότε δεν θα γίνεις ποτέ ο αγαπημένος που επιθυμείς διότι έχεις ήδη επιλέξει τον δρόμο της τοξικής μοναξιάς.
Όχι αγαπητοί μου ομοφυλόφιλοι δεν διεκδικείτε δικαιώματα …. Απλά από ό,τι φαίνεται ή μάλλον από αυτό που προβάλλετε πίσω από την σεξουαλική επιλογή σας κρύβεται μια ιδεολογία μίσους , ρατσισμού, κακίας, τοξικότητας και ανθελληνισμού. Σας αγαπάμε διότι είστε εικόνες Θεού αλλά με τέτοιες συμπεριφορές μεταμορφώνεστε σε ομοιώματα των δαιμόνων.

Αν το δικό σας σύνθημα είναι «Να ζήσουμε εμείς και να πεθάνουν οι άλλοι», κάποιοι άλλοι να ξέρεις έχουμε άλλο σύνθημα «Να πεθάνουμε εμείς για να ζήσει ο άλλος». Οπότε η δική σας αγάπη είναι ένας προβατόσχημος λύκος άρα είναι μια αγάπη που πάσχει και είναι επικίνδυνη.
Όταν βρίζεις την οικογένεια στην ουσία βρίζεις τη μάνα που σε γέννησε και σε έφτασε σε αυτό το σημείο. Όταν βρίζει την πατρίδα στην ουσία βρίζεις αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους μαχόμενοι ηρωϊκά στο μέτωπο για να κάνεις εσύ παρέλαση με το εσωρουχό και με το φραπέ στο χέρι σε έναν τόπο ελευθερίας, αγάπης και ειρήνης. Σε μια πατρίδα που τα χώματα που πατάς είναι αιματοβαμμένα. Αν πεθάνει η Ελλάδα στην ουσία θα πεθάνεις και εσύ διότι είσαι ζωντανό κύτταρο της μητέρας πατρίδας.
YΓ. Ένα εύλογο ερώτημα. Η επιτροπή του gay-pride και γενικά οι οργανώσεις δικαιωμάτων όπως η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα καταδίκασε αυτά τα συνθήματα ή όχι; Έχουμε κάποια ενημέρωση;
Καλή μετάνοια…
Πατήρ Σπυρίδων Σκουτής

No comments:

Post a Comment