Thursday, December 12, 2019

Είμαστε σε πόλεμο. Κανονικό. Η μόνη διαφορά με τους άλλους πολέμους είναι ότι αυτός δεν γίνεται με όπλα.


Φώναξε το, απαίτησε να το γράψεις παντού, ότι είσαι Έλληνας, πιστεύεις στον Χριστό και είσαι περήφανος για αυτό… Αντιστάσου!
Νίκος Συρίγος
Είμαστε σε πόλεμο. Κανονικό. Η μόνη διαφορά με τους άλλους πολέμους είναι ότι αυτός δεν γίνεται με όπλα. Αν γινόταν, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να βγούμε νικητές.
Βλέπεις, οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτόν τον τόπο, στη χώρα που λέγεται Ελλάδα, όταν πιάνουν τα τουφέκια είναι ανίκητοι.
Νικούν δυνατότερους και περισσότερους. Αιώνες τώρα. Από τους Οθωμανούς μέχρι τους Ναζί, όποιος κι αν τα έβαλε με τους Έλληνες έχασε. Κι έχασε πανηγυρικά.
Κι ας το πληρώσαμε με θάνατο πολύ και αίμα.
Αυτός ο πόλεμος όμως δεν είναι των τουφεκιών. Είναι της προπαγάνδας.
Και γίνεται στο όνομα των δικαιωμάτων του ανθρώπου! Της ελευθερίας. Έτσι βάφτισαν την ελευθεριότητα. Και της Δημοκρατίας. Έτσι βάφτισαν το φασισμό. Τον μεγαλύτερο φασισμό που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα.
Ο πόλεμος που δέχεται η Ελλάδα και ο Έλληνας, είναι πια λυσσαλέος. Ξεκίνησαν κομψά. Σαν τον βάτραχο στο καζάνι.
Μας ανεβάζουν σιγά-σιγά τη θερμοκρασία μέχρι να μας βράσουν. Και τα καταφέρνουν περίφημα. Έκαναν τον Έλληνα «νερόβραστο». Σκυλί του σαλονιού. Πεκινούα.
Ανήμπορο να αντισταθεί. Κι ας έχει το «ΟΧΙ» και την αντίσταση, στο DNA του.
Πέρασε στα ψιλά. Δεν το γράφουν οι πολλοί. Οι politically correct. Κι αν θα το γράψουν θα του βάλουν αυτό το μανδύα της προόδου για να χαρείς. Να πεις: Μπράβο τους!
Να νιώσεις βρε αδερφέ κι εσύ «προοδευτικός». Μην μείνεις πίσω.
Είναι η ίδια πρόοδος που θέλει την οικογένεια με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες, τον μπαμπά να γίνεται μαμά σε ένα βράδυ και η μαμά… θείος.
Που αρνείται τη φύση ή τη βαφτίζει «ντεμοντέ» και ξεμπερδεύει.
Που διοργανώνει παρελάσεις περηφάνειας επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Λες και αν είσαι αρσενικός και σου αρέσουν τα θηλυκά ή αν είσαι θηλυκό και σου αρέσουν τα αρσενικά, δεν πρέπει να περηφανεύεσαι. Μην σου πω πρέπει να ντρέπεσαι κιόλας… Αυτό δεν το πέρασαν ακόμη με Νόμο. Κοντοζυγώνει.
Έκαναν την αρχή με το Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος. Το κατάργησαν με Νόμο. Με τη βούλα που λένε. Το απαίτησε η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και η Ένωση Αθέων! Και η περίφημη πια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εν μία νυκτί, αποφάσισε και διέταξε να μην αναγράφεται το θρήσκευμα και η ιθαγένεια στους τίτλους και στα πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Πουθενά.
Είναι μάλλον ντροπή για όλους αυτούς του «φωστήρες» να λέει το απολυτήριο σου ότι είσαι Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος.
Είναι… οπισθοδρομικό, ρατσιστικό και αντιδημοκρατικό! Είναι «φτου κακά»…
Την ώρα που η Ελλάδα, η Ευρώπη, δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση στη σύγχρονη Ιστορία της, από τον μουσουλμανισμό, την ώρα που το βαθύ σκοτάδι πλησιάζει, η χώρα που για αιώνες έδινε το «φως» αρνείται τις ρίζες της. Γκρεμίζει τους πυλώνες που την κράτησαν όρθια στους αιώνες των αιώνων. Και το κάνει, με τρόπο… επιστημονικό.
Εκπαιδεύοντας τα παιδιά να… ντρέπονται που είναι Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι!
Απέναντι στη μαντίλα, τα… αυτομαστιγώματα και τα «Ο Αλάχ είναι μεγάλος», εμείς απαγορεύεται να δηλώνουμε Έλληνες να κάνουμε τον Σταυρό μας και να λέμε το «Πάτερ Ημών».
Απαγορεύεται να τραγουδάμε τον Εθνικό μας ύμνο και να υψώνουμε τη Σημαία… Απαγορεύεται να είσαι Έλληνας, να σκέφτεσαι και να πράττεις ως Έλληνας. Στο πνεύμα των καιρών, στο όνομα της προόδου…
Πατριώτη, αν νιώθεις έστω και στο ελάχιστο πια έτσι, οφείλεις να αντισταθείς… Κι αν όχι για σένα, για τα παιδιά σου. Αυτά που είναι πια ο μεγάλος (τους) στόχος.
Φώναξε το, απαίτησε να το γράψεις παντού, ότι είσαι Έλληνας, πιστεύεις στον Χριστό και είσαι περήφανος για αυτό… Αντιστάσου!
Είναι ένας ακόμη πόλεμος που πρέπει να νικήσουμε. Που θα νικήσουμε… Σαν Έλληνες.
Με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας. Με όσα μάθαμε από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Από τις μανάδες και τους πατεράδες μας. Η οικογένεια, η θρησκεία και η πατρίδα μας. Τα Ιερά και Όσια μας… Απάνω τους!

No comments:

Post a Comment