Thursday, October 8, 2020

Πολλοί που πενθούν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, πάνε στα μέντιουμ για να μιλήσουν τάχα με τις ψυχές των κεκοιμημένων.


Πολλοί που πενθούν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, πάνε στα μέντιουμ για να μιλήσουν τάχα με τις ψυχές των κεκοιμημένων. Εκεί όμως, αντί να μιλήσουν με τις ψυχές των αγαπημένων τους προσώπων, μιλούν με τον ίδιο τον Διάβολο, ο οποίος έχει την ικανότητα να μιμείται πιστά τις φωνές των ανθρώπων!

Διότι οι ψυχές, δεν μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν από εκεί που βρίσκονται. Αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε καμμία ψυχή στην κόλαση. Θα έφευγαν όλες...

 

Τα λεγόμενα μέντιουμ είναι κέντρα του Σατανά. Ο Θεός είναι ο μόνος Παντοδύναμος και ο μόνος Παντογνώστης και μην αποδίδουμε στον Σατανά ιδιότητες που δεν έχει και να μην αναζητάμε τη βοήθεια από εκεί, αλλά μόνο από τον Θεό.

Είχα γνωρίσει κάποτε έναν παπά, ο οποίος είχε μπλέξει με τα μέντιουμ. Μου μιλούσε και με έλεγε, ότι ο πνευματισμός και τα μέντιουμ προσφέρουν υπηρεσία στους ανθρώπους.

Του λέω:

- Μπορεί παπά μου, από τον διάβολο να βγει κάτι καλό;

- Μα είναι Σατανάς; Πήγα πολλές φορές και δεν έχω διακρίνει κάτι τέτοιο. Πιανόμαστε βέβαια χέρι - χέρι εκεί με τον διάμεσο και μετά έρχεται κάποιος και αοράτως μας ομιλεί, για τα πράγματα που μας απασχολούν. Αλλά τον διάβολο, ποτέ δεν τον είδα!

- Άκου τί θα κάνεις: Όταν πας την επόμενη φορά, μέσα σου θα λες: ''Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με'' και άσε εκείνον να κάνει όλα τα τελετουργικά.

Πράγματι, την επόμενη φορά που πήγε ο παπάς στο μέντιουμ, προσευχόταν από μέσα του και δεν μπόρεσε ο μάγος να τους φέρει σε επαφή, με το αόρατο εκείνο πνεύμα. Πέρασε μισή ώρα και τίποτα, πέρασαν 2 ώρες, πέρασαν 3 ώρες και τίποτα...

Ο μάγος άρχισε να ιδρώνει. Στο τέλος, λέει ο μάγος στον παπά:

- Κάποιο κακό, μη επιδεκτικό πνεύμα είναι μαζί μας!

Ήταν ο παπάς που μέσα του προσευχόταν!

Ήρθε μετά και με βρήκε και με ευχαρίστησε, που μπόρεσα να του ανοίξω τα μάτια. Από τότε δεν ξαναπήγε στα μέντιουμ.

Δημήτριος Παναγόπουλος ο Ιεροκήρυκας (1916 - 1982)

 

No comments:

Post a Comment